Firma ELSATHERM SERVICE INSTAL SRL ofera servicii profesionale de mentenanta pentru orice tip de cladire sau imobil avand orice destinatie atat in Municipiul Bucuresti in sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6 cat si localitatile din judetul Ilfov. Printre clientii nostri carora le asiguram cu contract de mentenanta servicii profesionale de intretinere tehnica in prezent se numara: clinicile HIPERDIA din Bucuresti, clinicile Affidea, sediul Sannio Invest, clinica Kilostop Junior. Printre clientii vechi carora le-am asigurat in trecut servicii de mentenanta se numara: magazinele Klarmann din Bucuresti, magazinele OPTIBLU din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Braila, Galati, Cluj, clinicile KILOSTOP din Bucuresti, sediul AREKO SECURITY SRL din Bucuresti, restaurantele Rustic din Bucuresti, restaurantul Trattoria per Tutti, restaurantul TRATTORIA GARIBALDI&PUB din Bucuresti, sediul SOUTHERN PROPERTIES SRL, etc. Serviciile de intretinere tehnica pentru cladiri sunt prestate doar cu personal calificat si autorizat A.N.R.E. si I.S.C.I.R. la preturi avantajoase incepand de la 250 lei/locatie.
Tipuri de mentenanta asigurate de firma noastra:
- mentenanta preventiva
- mentenanta corectiva
- mentenanta predictiva

Serviciile pe care le prestam sunt: executia de instalatii sanitare, termice si electrice, lucrari de amenajari interioare si exterioare, serviciile de mentenanta.
Avem un portofoliu mare si foarte diversificat de clienti: societati comerciale, magazine, centre medicale, clinici private si de stat, cabinete medicale, clinici de nutritie, ambasade, spitale, gradinite, firme de paza, asociatii de proprietari, etc. pe care le puteti vizualiza accesand pagina portofoliu clienti.
Toti angajatii firmei noastre au fost selectati dupa criterii de competenta, profesionalism si seriozitate.

Personalul nostru este calificat si autorizat, avand experienta indelungata in domeniu si este compus din:
- electrician autorizat ANRE / electricieni autorizat ANRE
- instalator/ instalatori sanitari si termici

Putem asigura servicii de mentenanta pentru:
- cladiri de birouri
- sedii administrative de firme
- magazine
- galerii comerciale
- centre medicale si de tratament
- clinici private sau de stat
- spitale
- cabinete medicale individuale
- farmacii
- banci
- gradinite
- scoli
- crese
- fundatii
- ambasade
- ansambluri rezidentiale
- blocuri
- institutii de stat
- persoane fizice.